OM OSS

Välkommen till oss på Kattpost! Ett initiativ startat av hipsterkatterna, tillika bröderna, Ozzy & Morris för att sätta spinn på din vardag.

Ozzy & Morris har tillsammans med matte Johanna satt ihop en månadsprenumeration, eller prova-på/presentbox om man så vill, som varje månad fylls till bredden av det bästa man kan tänka i foder-, godis-, leksak- och tillbehörsväg.

Vi har sökt när och fjärran, hos små som stora leverantörer, för ett urval av produkter som är varierat och överraskar. Ofta alternativa leverantörer som vanliga butiker oftast inte erbjuder och som kan vara svåra att hitta på egen hand.

I varje låda följer det alltid med information om produkterna. Kanske vår box kan hjälpa dig hitta din väns nya favoritfoder, leksak eller tillbehör?

Urvalsprocess för att hamna i vår Kattpost är höga som ni säkert kan förstå, då vi ständigt arbetar för en varierad låda med det bästa som står att finna på marknaden.

Vi arbetar strikt med följande urvalskriterier & motto:

KVALITET

Foder och godis ska vara av naturliga råvaror och utan konstiga tillsatser. Hittar vi ekologiska alternativ – då blir du först med att få hem dem! Detsamma gäller leksaker och tillbehör som ska utmana psyke och fysik. Hos oss hittar du inga billiga reklamartiklar!

MEDVETET URVAL

Miljö och socialt ansvar är en viktig fråga för oss. Vi letar bland små som stora leverantörer, när och fjärran, efter produkter som är lika bra för dig och din katt som miljön. Tyvärr ligger sällskapsdjursindustrin fortfarande efter i dessa frågor, men de produkter som finns hamnar förr eller senare i vår låda!

SJÄLVSTÄNDIG

Det ska vara enkelt att vara vår vän! Vår prenumeration har därför ingen bindningstid, full ångerrätt och är enkel att avbeställa. Det viktigaste för oss att du och din vän ska bli nöjda.

VÄLGÖRENHET

Miljö och samhällsansvarsfrågor ligger Johanna, matte och grundare av Kattpost & JDOTS (klimatsmart inredning), varmt om hjärtat. Johanna hoppas med Kattpost nå en bred publik och på sikt kunna avsätta delar av företagets vinst till arbetet för katters välbefinnande.

Idag arbetar Kattpost med välgörenhet genom enskilda specifika insatser som du som vän till Kattpost kommer kunna följa genom vårt nyhetsbrev samt på FB och Instagram. Ta gärna del av våra nyhetsflöden här och följ oss på vår resa mot ett liv med högre spinnfaktor!

Med hög svansföring Ozzy, Morris & Johanna

 

SKRIV UPP DIG FÖR VÅRT MÅNADSBREV FULLT AV NYTTIGA TIPS FÖR DIG OCH DIN VÄN

Meow! Tackar ödmjukast.